Udtalelser


Stine har igennem de sidste 4 måneder med sit kærlige, empatiske og nærværende væsen, fyldt min søns værktøjskasse med gode redskaber, som han kan bruge, når tilværelsen gør ondt. Hun har givet ham et sprog til at sætte ord på det, der er svært og at mærke efter i sig selv. Derudover har hun guidet mig som forælder til, hvordan jeg bedst kan støtte ham.

Her på den anden side af forløbet har jeg fået min glade dreng tilbage, som ikke længere er præget af lavt selvværd og angstprægede tanker. Han sprudler af godt humør og gåpåmod, og det kan ikke beskrives med ord, hvor fantastisk det er.

Stine er enormt engageret, nærværende, professionel og hjertevarm. Hun fik på ganske kort tid skabt en god relation til min dreng, som var præget af tillid, tryghed og forståelse. Jeg sender de varmeste anbefalinger hendes vej.

Mor til dreng på 10 år

 

____________________________________________________________

 

TAK TAK TAK Stine. Tak fordi du har fanget vores datter ❤️

Fedt forløb du har. Alt ved dig var godt. Selv dine mandler er bedre end vores mandler, men man kender jo selv det med at det rigtige selvskab gør en kæmpe forskel. Du skal vide hvilken kæmpe forskel du gør ❤️

Mor til 13 årig datter


Min søn er i et forløb hos Stine Rosborg. Det giver både ham og os en masse redskaber til bedre at kunne håndtere og snakke om hans angst. Allerede efter et par gange beskrev han selv, at tingene er blevet lettere. Vi er så uendelige glade for den hjælp Stine giver på hendes helt fantastiske facon og glæder os til det videre forløb, så vi kan få vores søn endnu bedre klædt på. Kæmpe anbefaling herfra til at bruge Stine Rosborg

Mor til dreng

 

—————————

Vi blev så glade over vores datters åbenhed. Hun har prøvet en del psykolog samtaler, angstforløb mm tidligere, men har virkelig været lukket omkring det og for første gang kommer hun så afslappet, glad og fortællende hjem fra dig. 

Vi blev så glade❤️

Mor til datter på 14 år

—————-

En ven anbefalede Stine, og kort tid efter havde min datter sin første tid hos Stine. Det var starten på min datters rejse mod at håndtere de svære følelser og udfordringer hun havde i sit liv.

Jeg kan kun sige at Stine virkelig har formået at få min datter på 11 år til at fjerne fokus fra de negative tanker, og få vendt dem over mod positiv tænkning. Min datter hviler meget mere i sig selv og er blevet et mere glad og positivt menneske. 

Stine skaber et roligt og behageligt miljø, hvor min datter kan slappe helt af og være så tryg.  Stine involverer yoga og mindfulness i hendes forløb, hvilket har en positiv effekt på min datter. Jeg er meget begejstret for Stines tilgang til at arbejde med min datter, og kan derfor kun give Stine mine varmeste anbefalinger.

Mor til datter

———————–

Min søn er i et individuelt forløb hos Stine Rosborg. Det giver både ham og os en masse redskaber til bedre at kunne håndtere og snakke om hans angst. Allerede efter et par gange beskrev han selv, at tingene er blevet lettere. Vi er så glade for den hjælp Stine giver på hendes helt fantastiske facon og glæder os til det videre forløb, så vi kan få vores søn endnu bedre klædt på. Kæmpe anbefaling herfra til at bruge Stine Rosborg til angstbehandling af børn.

– Mor til dreng


“Vi lærte Stine at kende for ca. 2 år siden, da vores dengang 6-årige datter startede på børneyoga-hold hos Stine. Vores datter elskede det, og hun fik mange gode redskaber med derfra. Vi har også utrolig positive erfaringer med yoga-sommercamp. Vores datter knyttede sig hurtigt til Stine, og derfor var det helt naturligt for os at tage kontakt til Stine, da vores datter i begyndelsen af året var igennem en meget svær periode i skolen. Stine har taget sig kærligt af vores datter under 1:1 sessioner igennem ca. 6 måneder, og vi oplever en kæmpe forandring hos vores datter. Da hun startede, havde hun angst- og stresssymptomer og et meget lavt selvværd. Nu er stort set alle symptomerne forsvundet, og vi har alle fået nogle rigtig gode redskaber med derfra.
Så hermed vores bedste anbefalinger til Stine hvad enten det drejer sig om børneyoga og mindfulness, sommercamp, familieyoga eller 1:1 ❤️ “
– Kristina, mor til datter 


“Der er en langt mere afslappet stemning herhjemme – og vigtigst af alt, så har vores datter det meget bedre nu. Vi er dig dybt taknemlige for, at du var klar til at hjælpe os netop da vi trængte allermest til det. Du giver vores datter SÅ meget, som er helt uvurderligt!”
– Mor til datter 


“Som mor vil jeg ønske, at alle forældre med børn, der har det svært får den bedste hjælp, så de skal helt sikkert sendes din vej! Jeg vil hellere end gerne være med til at brede det gode budskab og give dig de varmeste anbefalinger.”
– Mor til datter 


“Vi kan varmt anbefale Stine. Hendes indsigt i mennesket og omsorg for den enkelte er rørende. Stine har givet mod og inspiration til vores store datter i en svær tid Og “værktøjskassen” er nu fuld af gode redskaber.”
– Dorthe, mor til datter på 17 år


 

Vi var helt sikkert ikke kommet så langt uden din hjælp – det har gjort en verden til forskel.
Der er selvfølgelig stadig svære perioder, men nu ved vi, hvordan vi hjælper hende videre, og hvordan vi taler med hende om det hele.
Ville egentligt bare sige jer stort tak for din store (og vigtige) arbejde for alle de børn, der har det rigtigt svært – Du gør en kæmpe forskel.
– Karin, mor til datter
——————————-

“Vi kan på det varmeste anbefale Stine. Stine er ganske enkelt fantastisk. Hun er enormt kærlig, omsorgsfuld, nærværende, empatisk, kompetent, professionel, og eminent til at møde børnene på deres premisser. Hun skaber trygge rammer, og bruger sin faglighed og person til at danne relationer og skabe tillid. Børnene slapper af i Stines nærvær og de lytter- og lærer. Stine formidler sine budskaber på en meget positiv og motiverende måde, og hendes positive og rolige tilgang har en afsmittende effekt på børn som voksne.” 
– Kristina, datter på SommerYogaCamp


“Stine formåede med sit pædagogiske og umiddelbare væsen at tryllebinde børnene, så de gennem leg lærte om mindfullness, tilstedeværelse og fik en rigtig god introduktion til hvad yoga handler om. Med få remedier og enkle metoder fik Stine børnene til at slappe af, mærke efter og finde en ro, som ellers sjældent ses på camps med over 100 børn. Uanset børnenes alder, niveau og personlighed formåede Stine at nå børnene, så alle fik noget med fra sessionen. Vi takker Stine for nogle rigtig gode timer og vil 100% anbefale hende!”
– På vegne af Lystrup Svømning SommerCamps 2017


“Jeg har sammen med min datter deltaget i “Nærvær med dit barn” hos Stine.
Det var en fantastisk dejlig oplevelse både for mor og datter.
Stine formåede at lave en workshop som ikke kun tilgodeså og dragede omsorg for barnet og for relationen – men også for forældrene i form af en kort afspænding for de voksne. Dette alt imens børnene var roligt fordybede i deres egen afspænding.
Der var sjov, ro, omsorg og nærhed – både for store og små. Min datter og jeg gik begge ud i den kolde decemberluft, med en varm følelse indeni. Stine er nærværende, varm og rolig – og hun har mine aller bedste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen.” 
– Mette, deltaget i ”Nærvær med i barn”


“Hun var SÅ glad! Og hver eneste dag lige siden har hun spurgt til, hvornår hun skal afsted igen.”
– Mor til datter i individuelt forløb


“Vores datter har været i et børneyoga forløb hos Stine. Hun har en utrolig evne til at skabe ro og nærvær omkring børnene. Vores datter har virkelig profiteret af forløbet og vi kan VARMT anbefale Stine”
– Asger, datter gået til børneyoga


“Jeg har deltaget i familieyoga hos Stine. Min datter og jeg blev taget ved hånden og med Stines blide stemme og væsen guided gennem landskaber og cykelture på en rejse mod ro og nærhed. Det var en rigtig dejlig og tryg oplevelse for både mor og datter.
Stine er et menneske som du ikke kan undgå at mærke. Hun er omsorgsfuld og nærværende som menneske og i hendes arbejde. Hendes drøm om at skabe ro og nærvær brænder igennem i hendes arbejde – det skal opleves.”
– Mette, familieyoga


“Jeg brugte Stine til to camps med mere end 110 børn på hver camp. En beskrivelse og anmeldelse af Stine som underviser er umulig at gøre kort og fyldstgørende, fordi Stines inspirerende og pædagogiske væsen skal opleves i virkeligheden. Hendes evne til at fange børnene hvor de er – uanset alder -, indtage rummet og inspirere børnene til at mærke sig selv og slappe af, kan man ikke skrive sig ud af.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal bruge Stine igen i mange forskellige sammenhænge, og det vil jeg anbefale alle andre at gøre. Uanset om det er små forsamlinger, en til en sessioner eller du har en flok på + 100 børn – hun kan være med alle steder og gøre en stor forskel. Hurra for væsner som dig, Stine.”
– Sofie, arrangør af camp for børn

“Jeg var så godt et sted i min krop efter mit besøg hos dig.
1000 tak, du gjorde, at min bevidsthed nu er ledt indad og ind i min krop. Accept af de tanker som kommer og går, men med et redskab, 4-2 åndedrættet, som jeg allerede har brugt flere gange for mig selv med virkelig god effekt!”
– Mette, privattime 1:1


“Har netop været til Mindful & restorativ workshop med Stine og det var virkeligt brugbart. En grænseoverskridende oplevelse for mig at skulle mærke og forholde mig til min krop og ikke kun min hjerne. At få jordforbindelse og mærke mit åndedræt har lært mig at styre min angst bedre. De vejrtrækningøvelser som jeg lærte hos Stine har givet meget mere ro i kroppen. Jeg kan varmt anbefale det og skal helt sikkert afsted igen.”
– Laila, deltager på workshop

“Nærværende, seriøs, ærlig og inderlig er bare et par tillægsord der karakteriserer Stines mindful yoga timer, som jeg hver mandag aften nyder at være en del af. Trods et udfordrende tidspunkt en sen mandag aften formår hun gang på gang at lave en praksis, som giver ny energi. Og ikke mindst inspiration og teknikker til, hvordan man kan mestre en travl hverdag. Skynd dig at melde dig på et af hendes hold”
– Louise, deltager på Mindful Yoga hold


“Er lige hjemkommet fra et par timer med meditation og restorativ yoga. Tusinde tak Stine – jeg er så afslappet og i ro med mig selv, hvilket var virkelig tiltrængt. Kan helt klart anbefales og jeg glæder mig til næste gang!”
– Patricia, deltager på 2 timers restorativ workshop


“Yogatimen hos dig har betydet for mig, at jeg kunne få et ånderum og ro på i min hverdag.
Jeg har brugt de redskaber du har givet i forskellige situationer. Tusind tak for det.” 
– Maria


“Mindful yoga har givet mig en fredlig stund i en travl hverdag. Et pusterum og ekstra overskud, en time for mig og KUN mig. Tak for det.”
– Annelise


“Det har været en fornøjelse at deltage på dit hold. Går herfra med positiv energi og overskud.”
– Maggie


“Mindful Yoga hos Stine har givet mig en fredlig stund i en travl hverdag med små børn. Et pusterum og ekstra overskud, en time for mig og KUN mig.
Jeg har brugt de redskaber du har givet i forskellige situationer, hvilket har betydet at jeg har kunnet finde mere ro i hverdagen og give mig selv små mentale pauser.
TAK for nogle dejlige timer med masser af ro, velvære og selvforkælelse.” 
– Anne


“Selv efter nogle uger er den ro, som du skabte, guld værd … tak for en perfekt oplevelse.”
– Vita


“Tusind tak for i går. Mega fantastiske timer. Jeg har sendt dig så mange tanker siden. Føler mig altid mere nærværende og rolig efter en stund ved dig og faktisk fik jeg noget særligt med fra dig i går.”
– Gitte


“TAK for et nogle dejlige timer med masser af ro og velvære! Lige hvad jeg trænger til i en travl hverdag med små dejlige børn.”
– Maria


“Jeg har haft Stine til at holde et yoga/mindfulness event til et større “tøsearrangement” og hun var FANTASTISK! Vi grinede (meget), fik brugt vores kroppe, blev rystet sammen og fik også værktøjer med hjem, der kunne bruges i vores travle hverdage. Kan helt klart anbefale Stine hvis du skal holde polterabend, veninde-aften el. lign.”
– Sara, deltager på kvindearrangement