Stine Rosborg

Familie- og parterapeut

[vc_row row_height_percent=”0″ back_color=”color-xsdn” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space empty_h=”2″][vc_custom_heading separator=”yes”]Udtalelser[/vc_custom_heading][vc_tabs vertical=”yes”][vc_tab title=”• Børn & unge” tab_id=”1551785541-1-9515585270759421558527820658″][vc_column_text]Gennem 10 måneder kom vores datter på 8 år hos Stine. Vi havde i perioden optil oplevet, at hun blev mere og mere begrænset, bekymret og ængstelig. Hendes store overordnede emne var, at hun ikke trivedes i sit eget selskab, samtidig med at hendes store forestillingsevne desværre altid sendte hendes tanker i en negativ retning. Vi er så taknemmelige for Stines person og virke, som løftede vores datter fra et virkelig hårdt til et lyst sted.

Stines baggrund som pædagog oplever vi som nøglen ind til børnene. Hun er sådan et menneske, der bare forstår børn. Hun er fantastisk!! Ud over os forældre så kender vi kun to andre mennesker, der rigtigt forstår vores datter for den, hun er – og Stine er den ene. Alle børn burde have sig en Stine!

Takket være Stine tror vi igen på, at vores datter vil vokse op og være en glad og livsduelig pige.

Mor til datter på 8 år med angst

———————————————————–

Vores datter har det bare godt nu. Hun er en pige i harmoni med fart over feltet. Hun er i god balance og reflekterer også tingene, når de er svære. Hun agerer mere og mere som en ung pige og har en hel flok piger, hun render sammen med.

Hendes overskud og fokus på det gode er kommet helt tilbage, men hun er stærkere og har meget mere visdom om sig selv.

 

Vi har snakket lidt om, hvad du har betydet for hende. Jamen, det er alt. Du kom ind i hendes liv på præcis det rigtige tidspunkt. Du hjalp hende med at finde ind til og kaste lys på den rigtige sti, og du lærte hende at betræde denne sti med tillid, ro og styrke.

Da det var sværest, var du simpelthen den helle, vores datter havde brug for. Som hun selv siger, så var/er hun helt rolig, når hun er hos dig. Det er et rart rum at være i. Det er et rum fuld af stilhed, lys og håb. Jeres samarbejde gav hende håb igen og hjalp hende med at finde tilbage til hende selv igen – men denne gang en mere vis udgave.

 

Så et kæmpe TAK for dig og alt det, du har gjort for vores datter – vi er så glade for, vi fandt dig

Pige på 13 år med angst

 

———————————————————–

 

Vi er dig ubeskriveligt taknemmelig for den styrke og tro, som du har hjulpet vores datter med at genfinde.

Da vi kontaktede dig tilbage i april, havde vi ikke turde håbet på, at hun i efteråret 2021 skulle få så meget kontrol over sin krop og sin angst, så hun kunne udfordre sig selv, som hun har gjort. Ovenikøbet er alle hendes udfordringer endt succesfuldt.

Der har været mange, ja utrolig mange små sejre for hende igennem hele forløbet og hun har nu fundet troen på sig selv igen, hvor det eller i foråret så helt uoverskueligt ud.

Selvom det er hende der har gjort den største del af “arbejdet”, så var vi aldrig nået dertil, hvor vi er nu, uden DIN hjælp.

Din hjertelige, varme og forstående tilgang til hende har gjort, at hun nærmest fra dag et af, har haft stor tillid til dig og dine evner.

Samt tillid til, at du kunne hjælpe hende ud af hendes angstfyldte hverdag.

Sammen har I rykket meget længere end vi turde håbe på.

Et forløb hos dig har uden tvivl krævet meget af os alle, men det er uden tvivl den bedste “indvestering” som vi har gjort. Alle unge mennesker burde have et “livsmestringsforløb” ved dig.

Vores datter finder stadig stor glæde og styrke i at komme ved dig, så du slipper ikke helt af med os endnu.

 

Mor til datter på 14 år

 

———————————————————-

 

Stine har igennem de sidste 4 måneder med sit kærlige, empatiske og nærværende væsen, fyldt min søns værktøjskasse med gode redskaber, som han kan bruge, når tilværelsen gør ondt. Hun har givet ham et sprog til at sætte ord på det, der er svært og at mærke efter i sig selv. Derudover har hun guidet mig som forælder til, hvordan jeg bedst kan støtte ham.

Her på den anden side af forløbet har jeg fået min glade dreng tilbage, som ikke længere er præget af lavt selvværd og angstprægede tanker. Han sprudler af godt humør og gåpåmod, og det kan ikke beskrives med ord, hvor fantastisk det er.

Stine er enormt engageret, nærværende, professionel og hjertevarm. Hun fik på ganske kort tid skabt en god relation til min dreng, som var præget af tillid, tryghed og forståelse. Jeg sender de varmeste anbefalinger hendes vej.

Mor til dreng på 10 år

 

____________________________________________________________

TAK for dig! Vi er så glade for din hjælp. Vores datter beskriver, hvordan hun kan bruge mange af de redskaber du har lært hende.

Der er ingen tvivl om at både hun og vi er meget bevidste om, at det er din fortjeneste hun er kommet så godt om på den anden side – så tusinde tusinde tak for dig og din omsorgsfulde væren.

Du skal også vide at jeg anbefaler dig i stor stil og roser dig til skyerne, hvor det er relevant. Virkelig.

Mor til datter på 10 år


 

Kære Stine, bare lige et STORT knus herfra.

Der er ikke noget så dejligt som at få en glad pige hjem. En glæde hos hende som vi ikke har mærket længe.

 

Vores datter kan virkelig godt lide dig og siger at du er så sød. Og så sagde hun noget meget vigtigt i dag: “Stine forstår mig og hun gør mig tryg! “ bedre bliver det ikke -Det er fuldstændig enestående at du og hende allerede har så varm og betydningsfuld en relation – det er helt unikt.

 

Og du forstår bare at trykke på de rigtige “knapper” hos hende så hun åbner sig og har lyst til at dele sine inderste tanker med dig – du har en helt utrolig evne til det.

Det er fantastisk at se hvor glad hun ser ud i øjnene når hun har været hos dig.

Vi er dybt taknemmelige, hun glæder sig til at se dig igen på mandag.

 

Mor til datter på 16 år


 

TAK TAK TAK Stine. Tak fordi du har fanget vores datter ❤️

Fedt forløb du har. Alt ved dig var godt. Selv dine mandler er bedre end vores mandler, men man kender jo selv det med at det rigtige selvskab gør en kæmpe forskel. Du skal vide hvilken kæmpe forskel du gør ❤️

Mor til 13 årig datter


Min søn er i et forløb hos Stine Rosborg. Det giver både ham og os en masse redskaber til bedre at kunne håndtere og snakke om hans angst. Allerede efter et par gange beskrev han selv, at tingene er blevet lettere. Vi er så uendelige glade for den hjælp Stine giver på hendes helt fantastiske facon og glæder os til det videre forløb, så vi kan få vores søn endnu bedre klædt på. Kæmpe anbefaling herfra til at bruge Stine Rosborg

Mor til dreng

 

—————————

Vi blev så glade over vores datters åbenhed. Hun har prøvet en del psykolog samtaler, angstforløb mm tidligere, men har virkelig været lukket omkring det og for første gang kommer hun så afslappet, glad og fortællende hjem fra dig. 

Vi blev så glade❤️

Mor til datter på 14 år

—————-

En ven anbefalede Stine, og kort tid efter havde min datter sin første tid hos Stine. Det var starten på min datters rejse mod at håndtere de svære følelser og udfordringer hun havde i sit liv.

Jeg kan kun sige at Stine virkelig har formået at få min datter på 11 år til at fjerne fokus fra de negative tanker, og få vendt dem over mod positiv tænkning. Min datter hviler meget mere i sig selv og er blevet et mere glad og positivt menneske. 

Stine skaber et roligt og behageligt miljø, hvor min datter kan slappe helt af og være så tryg.  Stine involverer yoga og mindfulness i hendes forløb, hvilket har en positiv effekt på min datter. Jeg er meget begejstret for Stines tilgang til at arbejde med min datter, og kan derfor kun give Stine mine varmeste anbefalinger.

Mor til datter

———————–

Min søn er i et individuelt forløb hos Stine Rosborg. Det giver både ham og os en masse redskaber til bedre at kunne håndtere og snakke om hans angst. Allerede efter et par gange beskrev han selv, at tingene er blevet lettere. Vi er så glade for den hjælp Stine giver på hendes helt fantastiske facon og glæder os til det videre forløb, så vi kan få vores søn endnu bedre klædt på. Kæmpe anbefaling herfra til at bruge Stine Rosborg til angstbehandling af børn.

– Mor til dreng


“Vi lærte Stine at kende for ca. 2 år siden, da vores dengang 6-årige datter startede på børneyoga-hold hos Stine. Vores datter elskede det, og hun fik mange gode redskaber med derfra. Vi har også utrolig positive erfaringer med yoga-sommercamp. Vores datter knyttede sig hurtigt til Stine, og derfor var det helt naturligt for os at tage kontakt til Stine, da vores datter i begyndelsen af året var igennem en meget svær periode i skolen. Stine har taget sig kærligt af vores datter under 1:1 sessioner igennem ca. 6 måneder, og vi oplever en kæmpe forandring hos vores datter. Da hun startede, havde hun angst- og stresssymptomer og et meget lavt selvværd. Nu er stort set alle symptomerne forsvundet, og vi har alle fået nogle rigtig gode redskaber med derfra.
Så hermed vores bedste anbefalinger til Stine hvad enten det drejer sig om børneyoga og mindfulness, sommercamp, familieyoga eller 1:1 ❤️ “
– Kristina, mor til datter 


“Der er en langt mere afslappet stemning herhjemme – og vigtigst af alt, så har vores datter det meget bedre nu. Vi er dig dybt taknemlige for, at du var klar til at hjælpe os netop da vi trængte allermest til det. Du giver vores datter SÅ meget, som er helt uvurderligt!”
– Mor til datter 


“Som mor vil jeg ønske, at alle forældre med børn, der har det svært får den bedste hjælp, så de skal helt sikkert sendes din vej! Jeg vil hellere end gerne være med til at brede det gode budskab og give dig de varmeste anbefalinger.”
– Mor til datter 


“Vi kan varmt anbefale Stine. Hendes indsigt i mennesket og omsorg for den enkelte er rørende. Stine har givet mod og inspiration til vores store datter i en svær tid Og “værktøjskassen” er nu fuld af gode redskaber.”
– Dorthe, mor til datter på 17 år


 

Vi var helt sikkert ikke kommet så langt uden din hjælp – det har gjort en verden til forskel.
Der er selvfølgelig stadig svære perioder, men nu ved vi, hvordan vi hjælper hende videre, og hvordan vi taler med hende om det hele.
Ville egentligt bare sige jer stort tak for din store (og vigtige) arbejde for alle de børn, der har det rigtigt svært – Du gør en kæmpe forskel.
– Karin, mor til datter
——————————-

[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”• Undervisning/workshops” tab_id=”1551787132910-2-415585270759421558527820658″][vc_column_text]“Vi kan på det varmeste anbefale Stine. Stine er ganske enkelt fantastisk. Hun er enormt kærlig, omsorgsfuld, nærværende, empatisk, kompetent, professionel, og eminent til at møde børnene på deres premisser. Hun skaber trygge rammer, og bruger sin faglighed og person til at danne relationer og skabe tillid. Børnene slapper af i Stines nærvær og de lytter- og lærer. Stine formidler sine budskaber på en meget positiv og motiverende måde, og hendes positive og rolige tilgang har en afsmittende effekt på børn som voksne.” 
– Kristina, datter på SommerYogaCamp


“Stine formåede med sit pædagogiske og umiddelbare væsen at tryllebinde børnene, så de gennem leg lærte om mindfullness, tilstedeværelse og fik en rigtig god introduktion til hvad yoga handler om. Med få remedier og enkle metoder fik Stine børnene til at slappe af, mærke efter og finde en ro, som ellers sjældent ses på camps med over 100 børn. Uanset børnenes alder, niveau og personlighed formåede Stine at nå børnene, så alle fik noget med fra sessionen. Vi takker Stine for nogle rigtig gode timer og vil 100% anbefale hende!”
– På vegne af Lystrup Svømning SommerCamps 2017


“Jeg har sammen med min datter deltaget i “Nærvær med dit barn” hos Stine.
Det var en fantastisk dejlig oplevelse både for mor og datter.
Stine formåede at lave en workshop som ikke kun tilgodeså og dragede omsorg for barnet og for relationen – men også for forældrene i form af en kort afspænding for de voksne. Dette alt imens børnene var roligt fordybede i deres egen afspænding.
Der var sjov, ro, omsorg og nærhed – både for store og små. Min datter og jeg gik begge ud i den kolde decemberluft, med en varm følelse indeni. Stine er nærværende, varm og rolig – og hun har mine aller bedste anbefalinger. Vi kommer helt sikkert igen.” 
– Mette, deltaget i ”Nærvær med i barn”


“Hun var SÅ glad! Og hver eneste dag lige siden har hun spurgt til, hvornår hun skal afsted igen.”
– Mor til datter i individuelt forløb


“Vores datter har været i et børneyoga forløb hos Stine. Hun har en utrolig evne til at skabe ro og nærvær omkring børnene. Vores datter har virkelig profiteret af forløbet og vi kan VARMT anbefale Stine”
– Asger, datter gået til børneyoga


“Jeg har deltaget i familieyoga hos Stine. Min datter og jeg blev taget ved hånden og med Stines blide stemme og væsen guided gennem landskaber og cykelture på en rejse mod ro og nærhed. Det var en rigtig dejlig og tryg oplevelse for både mor og datter.
Stine er et menneske som du ikke kan undgå at mærke. Hun er omsorgsfuld og nærværende som menneske og i hendes arbejde. Hendes drøm om at skabe ro og nærvær brænder igennem i hendes arbejde – det skal opleves.”
– Mette, familieyoga


“Jeg brugte Stine til to camps med mere end 110 børn på hver camp. En beskrivelse og anmeldelse af Stine som underviser er umulig at gøre kort og fyldstgørende, fordi Stines inspirerende og pædagogiske væsen skal opleves i virkeligheden. Hendes evne til at fange børnene hvor de er – uanset alder -, indtage rummet og inspirere børnene til at mærke sig selv og slappe af, kan man ikke skrive sig ud af.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal bruge Stine igen i mange forskellige sammenhænge, og det vil jeg anbefale alle andre at gøre. Uanset om det er små forsamlinger, en til en sessioner eller du har en flok på + 100 børn – hun kan være med alle steder og gøre en stor forskel. Hurra for væsner som dig, Stine.”
– Sofie, arrangør af camp for børn[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”• Voksne” tab_id=”1551785541-2-2315585270759421558527820658″][vc_column_text]I forbindelse med vores datters behandlingsforløb ved Stine havde vi også forældresamtaler, hvor vi blev guidet med redskaber, så vi fik en bedre voksen-værktøjskasse. Vi havde ikke selv indsigten, værktøjerne eller sproget til at hjælpe hende. Men vi kan ærligt sige i dag, at vi er blevet meget bedre forældre for vores datter. Det har været en lærerig rejse, hvor vi har fået øjnene op for, at vi på nogle områder i vores forældreskab havde gavn af at ændre kurs i vores syn på tingene. Vi er også blevet bedre til at samarbejde om opgaven. Samtidigt med at Stine har udfordret og guidet os, har hun udvist stor respekt samt integritet og forståelse for det særlige ved vores familie.

Forældresamtalerne ved Stine har uden tvivl bidraget med at skabe endnu bedre betingelser for vores datters mentale trivsel og vores families fælles liv og udvikling.

Forældrepar i rådgivningsforløb

 

———————————————————

 

Jeg har fået et større blik for, hvordan jeg hjælper mig selv til en bedre livskvalitet. Jeg har fået redskaber til at finde mere ro i hverdagen med de udfordringer, der nu kommer forbi men også til at få øje på hverdagens små, skønne stunder. Jeg har fået en indsigt i mine egne tanke- og handlemønstre, både dem jeg gerne vil ændre på, og dem jeg gerne vil styrke. Jeg oplever at være blevet mere rummelig i forhold mig selv. Jeg har fået hjælp til at lære at lytte mere til mig, særligt via kroppens signaler om, at nu har jeg for travlt, eller nu fik jeg en grænse overskredet. Jeg føler mig stærkere og har fået et nyt ståsted i livet at fortsætte fra.

(Kvinde, 45 år)

 


Vi startede i et forløb hos Stine, da vores 7-årige datter blev ramt af voldsom angst.

Stine var med samtaler med til at hjælpe vores datter ud af angsten. Den største hjælp har vi som forældre fået. Vi har lavet store ændringer i vores tilgang til vores børn og møder dem nu med endnu mere interesse, respekt og omsorg.

Vi vil i den grad anbefale alle forældre et forløb hos Stine.

 

(Forældrepar i familierådgivningsforløb)

 


“Jeg var så godt et sted i min krop efter mit besøg hos dig.
1000 tak, du gjorde, at min bevidsthed nu er ledt indad og ind i min krop. Accept af de tanker som kommer og går, men med et redskab, 4-2 åndedrættet, som jeg allerede har brugt flere gange for mig selv med virkelig god effekt!”
– Mette, privattime 1:1


“Har netop været til Mindful & restorativ workshop med Stine og det var virkeligt brugbart. En grænseoverskridende oplevelse for mig at skulle mærke og forholde mig til min krop og ikke kun min hjerne. At få jordforbindelse og mærke mit åndedræt har lært mig at styre min angst bedre. De vejrtrækningøvelser som jeg lærte hos Stine har givet meget mere ro i kroppen. Jeg kan varmt anbefale det og skal helt sikkert afsted igen.”
– Laila, deltager på workshop[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”• Mindfulness & yoga” tab_id=”1551787198078-3-815585270759421558527820658″][vc_column_text]“Nærværende, seriøs, ærlig og inderlig er bare et par tillægsord der karakteriserer Stines mindful yoga timer, som jeg hver mandag aften nyder at være en del af. Trods et udfordrende tidspunkt en sen mandag aften formår hun gang på gang at lave en praksis, som giver ny energi. Og ikke mindst inspiration og teknikker til, hvordan man kan mestre en travl hverdag. Skynd dig at melde dig på et af hendes hold”
– Louise, deltager på Mindful Yoga hold


“Er lige hjemkommet fra et par timer med meditation og restorativ yoga. Tusinde tak Stine – jeg er så afslappet og i ro med mig selv, hvilket var virkelig tiltrængt. Kan helt klart anbefales og jeg glæder mig til næste gang!”
– Patricia, deltager på 2 timers restorativ workshop


“Yogatimen hos dig har betydet for mig, at jeg kunne få et ånderum og ro på i min hverdag.
Jeg har brugt de redskaber du har givet i forskellige situationer. Tusind tak for det.” 
– Maria


“Mindful yoga har givet mig en fredlig stund i en travl hverdag. Et pusterum og ekstra overskud, en time for mig og KUN mig. Tak for det.”
– Annelise


“Det har været en fornøjelse at deltage på dit hold. Går herfra med positiv energi og overskud.”
– Maggie


“Mindful Yoga hos Stine har givet mig en fredlig stund i en travl hverdag med små børn. Et pusterum og ekstra overskud, en time for mig og KUN mig.
Jeg har brugt de redskaber du har givet i forskellige situationer, hvilket har betydet at jeg har kunnet finde mere ro i hverdagen og give mig selv små mentale pauser.
TAK for nogle dejlige timer med masser af ro, velvære og selvforkælelse.” 
– Anne


“Selv efter nogle uger er den ro, som du skabte, guld værd … tak for en perfekt oplevelse.”
– Vita


“Tusind tak for i går. Mega fantastiske timer. Jeg har sendt dig så mange tanker siden. Føler mig altid mere nærværende og rolig efter en stund ved dig og faktisk fik jeg noget særligt med fra dig i går.”
– Gitte


“TAK for et nogle dejlige timer med masser af ro og velvære! Lige hvad jeg trænger til i en travl hverdag med små dejlige børn.”
– Maria


“Jeg har haft Stine til at holde et yoga/mindfulness event til et større “tøsearrangement” og hun var FANTASTISK! Vi grinede (meget), fik brugt vores kroppe, blev rystet sammen og fik også værktøjer med hjem, der kunne bruges i vores travle hverdage. Kan helt klart anbefale Stine hvis du skal holde polterabend, veninde-aften el. lign.”
– Sara, deltager på kvindearrangement[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=”Tab” tab_id=”1650804691339-4-1″][/vc_tab][/vc_tabs][vc_empty_space empty_h=”3″][/vc_column][/vc_row]